Kopen?

a

Een combinatie van nostalgie en toekomstverwachting
‘De Seizoenen van de Tijdgeest’ weeft in 240 pagina’s een rode draad door de tijdgeest en beschrijft hoe ontwikkelingen binnen de cultuur in grote lijnen te voorspellen zijn. Hazes, Madonna, Tiësto, Tarantino of Wilders, de iconen van de cultuur geven als geen ander invulling aan de seizoenen van de tijdgeest.

Ze komen dan ook allemaal voorbij in het boek, gelardeerd met lijstjes en veel illustraties. Het boek is daarmee een combinatie van nostalgie en toekomstverwachting. Wie terugkijkt, kan goed vooruitzien. In de boekhandel voor 27,50 euro, of bestel het online. Dan gaat ook nog een deel van het bedrag naar een goed doel.

Haal Tom in huis
De presentatie ‘de Seizoenen van de Tijdgeest’ is een gewilde middagvulling. Ik vertel over de seizoensontwikkelingen binnen de cultuur, of we duiken gezamenlijk in één van de onderwerpen muziek, kunst, televisie, film of maatschappij. Ook kunnen we de implicaties van het gedachtegoed voor de marketing van producten en diensten onder de loep nemen of tot onderwerp van een workshop maken.
De presentatie is te boeken via Speakers Academy, duurt minimaal een uur en kan in de vorm van een workshop uitgebreid worden tot een hele middag.

Kijk voor het volledige aanbod van workshops en presentaties ook eens op de site van Tom Kniesmeijer, www.kniesmeijer.nl

Comments are closed.

-->